det tackar vi gud för.

Tjabba tjena hallå. Har så tråkgit så kunde inte hålla mif ifrån bloggen. Ska nog strax gå över till Emma och våldgästa henne, orkar inte sitta här och rutna. Byggkillarna går runt här och låter, kännns bara drygt. Är iaf as taggad inför dagen, heldag med tjejerna. Slänger in lite fina bilder, tjingaling.
/Frida


Sovmorgon -.-

Väcktes av våra byggkillar halv 8, & jag som hade tänkt att ta sovmorgon. Som tur är så gick jag inte och la mig så sent, för jag behöver verkligen sömn eftersom jag kommer missa nästan en hel natt i helgen. Tyvärr kommer det blir väldigt lite med bloggning den här helgen. Men sen på söndag eler måndag lägger jag in alla bilder från helgen, lär nog bli en del. Ska iväg till Emma vid 1, sen åker vi vidare till stan och träffar Alice mm. Så hoppas ni får en grym helg för det kommer jag få, kommer dock vara väldans trött men det tar vi allltså! Vi hörs väl på måndag då.
/Frida

me and ma bros

orientering

Kom nyss hem fårn orienteringen i hammarskog. det va riktigt tråkigt, svårt och jobbigt. Från början sprang jag med hanna men tillslut sprang vi typ 15 pers i en grupp för vi verkligen inte hittade nånting. Vi skulle rakt ut i skogen utan stigar eller nånting. vi hittade ingenting, ingenting! De fanns det stunder då vi  stog och skrek, sjöng självmordvisor och försökte döda varanda mm. Men tillslut kom vi imål på en rätt bra tid och hade hittat 7/8 kontroller. Får väl ändå vara rätt nöjd. Orientering är verkligen inte mitt ämne så. Imorgon är vi iad lediga så ska ta mig en lååååång sovmorgon & sen seanre på dan ska jag träffa Hanna, Emma & Alice i stan. Sen drar vi ut till ica maxi och handlar somsagt. Har väl ingenting mer att meddela så slänger in lite bilder.