get on your bike and drive all night

Tjenare va! Hade inget för mig så tog en cykeltur ner till stan, gick en bit längs ån och lyssnade på musik & åt kulglass, såg några som dansade på en restaurang och kollade på när solen höll på att gå ner. Tog mig sedan en lång cykeltur hem längs hela fyrisån. Så himla mysigt, längtar verkligen till sommarlovet när man kan göra det varjekväll, bara hänga vid ån med vännerna. Kom iaf nyss in och ska nog lägga mig framför teven och kolla på något, eftersom jag är ledig imorgon behöver jag ju inte gå och lägga mig tidigt, ihihih. Känns alldelles toppen, åh vad mysigt! teven väntar,
ching!

Uppdatera

Sådär ja, känns lite bättre iaf! Ska nog ta och lägga ner den blogga på devote eftersom jag har kommit fram till att bara ha en blogg. Dagen var rätt skön, slutade tidigare en vanligt, svenskan var inställd. skönt. hade fika både på franskan och Kemin, jätte skönt för då sliper man lektioner. Det dåliga är dock att man inser inte riktigt varför man sitter där och göra ingenting? jaja, cyklade faktiskt till skolan idag så kom hem fort, skönt.
På idrotten blev Alice alldelles svinfärdig och sjuk så satt med henne hos skolsyster nån timme. Stackarn. Sen blev hon hämtad av sin moder och jag gick tillbaka till lunchen / kören. Hade jeans på mig imorse men direkt när jag kom innanför dörren drog jag på mig en klänning, seriöst. det är 31 grader i skuggan, hur överlever man det!?
Imorgon är jag ledig pågrund av att jag ska iväg på studentfirande, min kusin tar studenten. Kommer säkert bli jätte skoj. Men däremot är jag jävligt glad för det betyder sovmorgon för mig, woho. iaf, vi hörs då.
Puss!
en bild på kusinen min slänger vi in också, 

hmmmmmmm

Tjena! tänkte bara säga att jag har en till blogg på devote, eftersom jag vil prova på det också. Så har inte riktigt klurat ut ifall ni ska få läsa den eller inte. Känns osm jag har mer blogglust på¨den bloggen, veti nte om det beror på att jag vill byta design? ska ändra i designen här så får vi se, annars länkar jag den nya. Pus!