massa grejer att berätta!

Janii, har väldans mycket att berätta för er nu alltså. Eller ja, typ två grejer. Imorgon efter plugget drar jag ner till stan med min kära vän Emma + min käre vän Hanna. Sen vid typ 6 tiden drar Emma och jag och käkar nånting till middag och sen efter det börjar vi röra oss till musikenhus. Där ska vi kolla på när E.M.D uppträder faktikst. inget stort fan men själva grejen är väl skoj! Sen blir det väl hem och sova. Slutar runt 10 tiden. Så ah. Sen har jag en till sak och säga och det är att jag tänkte visa er hur mitt hår blev. + att jag tänkte visa min nya mys dress (bilden togs innan jag klippte mig) och dem ser ut såhär:plugg plugg plugg

Har inte, inte, inte tid att sitta här, måste verkligen plugga, nu på direkten. Har allefall vart hos frissan och har fått håret slingat och klippt. Bloggar mer sen ! Tjingeling!

wierd wierd bild från arkivet.

room decoo

hejsan! har fixat lite med mina kort och mitt rum, blev ganska bra tkr jag. Måste väl ändå vara nöjd. Har pluggat en del matte och ska nu sätta mig och plugga lite kemi. Behövs för vi ha förhör imorgon,  och jag kan ingenting. Men ni får väl önska mig lycka till va. allefall så önskar jag att klockan var 18.45 nu och inte 21.45. bajsbajs, kvällarna går så himla fort. Önskar att dem var dubbelt så långa! Nu känner jag att jag måste gå och smörja in mina händer. alefall, imorgon efter skolan drar jag till stan och ska klippa mig och slingra håret. Visar resultatet och se sen! Ha det bra ! Tjingeling!

Riktigt dålig webb bild, men ni ser att det hänger bilder längs hela väggen. På mina vänner, släkt och så. Riktigt nöjd faktiskt !