Big brother, don´t be so hard on me

Träffade Lisa vid ica halv 1, sen cyklade vi ner till stadsparken och käkade lite och snacka i nån timme. Sen skulle vi byta plats för det va så mycket fåglar men hittade en väldigt rolig väg som vi cyklade på. & den där vägen ledde oss tydligen till Sunnersta. Så plötsligt var vi liksom mitt ute i skogen, helt förvirrande. & törsten efter vatten var riktigt stor kan jag säga. När vi lyckades hitta en Shell mack så bara lyste det i oss på två, haha. Jag & min brighta hjärna har iaf räknat ut att vi har åkt i 2,2 mil. Det tog typ 4 timmar, fram och tillbaka. Vi såg iaf massor med paddor, en orm och en mus på vägen. Alltså, naturlivet är v erkligen ingenting för mig så det var rätt skönt sen att komma hem. Men däremot efter det så sprayade Lisa och jag min cykel. Så nu är det helt vit, som ny. eller inte? men iaf, de va lite skoj. Tror jag ska köpa en blå spray också och göra prickar, hihi.
Nej, nu väntar teven på mig, vi höres något imorgon. Pussen

Möta lisa om 5

Hejdär! ska dra iväg och möta lisa om 5 minuter så hinner egentligen inte sitta här och dega. Hari af gjort irodning smörgåsar och lite grejer för vi ska nämnligen ha pivknick. haha. vi hörs efteråt. Puss!

i used to look at you at the nights

Hemma efter en lång resa, känns det som iaf. trött som satan, skulle behöva livas upp lite med jordgubbar eller nåt sånt. Har inte speciellt mcyket att göra men som ni såg på bilderna nedanför så hade vi det toppen i Öregrund. Sena sommarkvällar med dom där tjejer är riktigt heta. På en skala 1-10 skulle jag nog dra till med en 10:a. herregud vad mysigt där är. Första kvällen hade vi verkligen riktigt mycket att prata om, våra käftar gick som smort men andra kvällen var det mer lugnt och vi var med trötta. somnade runt 3 på nättarna och vaknade upp vid tolv. Kom iaf hem klockan 17.00 & sen dess har jag bara hängt här. Tagit mig en dusch har jag också gjort. Ska strax traska till kylskåpet och se om det finns en risifrutti. Sen ska jag sätta mig och läsa igenom alla bloggar. Föresten, designen är ny & uppdaterad så klicka på F5 så kommer den upp. Tjingeling!