Street

Hejdär, hemma igen efter en lång dag & har äntligen fått bara sitta ner och pusta ut. Har iaf vart i skolan, sen gick jag, hanna & alice hit efter skolan och käka middag mm. Sen tog vi bussen ner till stan, mötte Emelie och provade på street dance på Edge. Var skit skoj tycker jag så har anmält mig nu. Skulle egentligen inte ha vart med eftersom jag hostar, har ont i huvudet och snorig. Så nu sitter jag här med ännu värre huvudvärk och hostar asmycket! Funderar på att stanna hemma från skolan imorgon och vila upp mig en dag, men vi får väl se hur jag mår imorgon. Ska typ lägga mig rätt så snart för hela min kropp är helt död. Så vi hörs väl mera imorgon, hoppas ni har haft en bra dag. Kram
trött, slut, förskyld och ASSÖT brud, visst?

Onsdag...igen!

Orkar verkligen inte med den här dagen, onsdagar är sjukt jobiga och jag håller på att dö. Har precis smsat Lisa men hon verkar inte vilja svara, ska väl iaf traska iväg till skolan strax. Efter skolan blir det nog hem och sen ska jag provdansa på EDGE, så vet inte riktigt om jag bloggar senare, eller det gör jag väl oim jag får tid. Hinner inte skriva så mycket mer men hade lite tid över bara. Vi hörs efter plugget, om jag nu kommer hem levande.....TJING!

when you turn out the music

hejdääääär reetards ! Var somsagt i skolan idag, de var rätt skönt at komma tillbaka ändå, hade saknat klassen. Nu har jag iaf kommit hem och har Alice med också! Hon skulle typ bli hämtad emellan 5 & 6 och då ska jag vidare hem till lill Melkus! Mysigt! Alice har tagit övre min kamera och kör typ ego style! Klockan är typ 6 nu haha, men började skriva det här klockan 4. Men iaf, ska dra nu tjing!