Emma snart här

Hej! Emma är snart här så jag fixar mig lite och så. Tänkte köra på enkelt så jag har bara jeans och en tröja. Skör på en vanlig knut också. Känns bekvämast. Blir iaf förstlite middag här sen ut och kolla på kasen och så. Sen blir de väl hem hit och mysa litegranna. Har lite huvudvärk och så, så det blir skönt med lite mysigt. Vi hörs nån gång. Puss!

Valborg!

Hej! idag är det ju somsagt valborg! Kungen fyller år idag men de gör också mina vänner Emma & Elias. Grattis till er! Nu ska jag strax dra ner till stan och kolla lite på forsränningen. Sen hem och göra ingenting typ, haha. Sen lite senare komer emma hit och vi går väl och kollar på brasan och så. Mysigt. Det mindre bra är ju att de säger att det ska regna idag. Vilket inte är så bra på valborg liksom. Men aja. Det blir säkert toppen endå! Vaknade klockan 7 imorse och kunde inte somna om. Försökte i någon timme sena gick jag upp & chattade lite med en kompis. Sen käkade jag frukost och nu sitter jag här! Vi får väl höras mer ikväll. än en gång, grattis Emma & Elias! vi hörs, Puss!

gammal bild på mig och alice

Fall asleep

Somnade nyss & mamma smygfotade mig för att jag hade camen igång! taskigt va? iaf tänkte jag att ni skulle få se de, så snäll som jag är. Så är här bilden och med det här säger jag nu godnatt. Puss!